פליני 161×600
160x600WEBTHENET
היום: 17/10/2019 שעה: 23:37
סיינס מדיה 970X60
BURAK

בשר וברוקולי בבישול איטי

מכינים קדירת בשר שמתפרק למגע המזלג בגלל הבישול הארוך …
אומנם זה דורש סבלנות אבל בהחלט שווה את התוצאה

מרכיבים:

  • 2 ק"ג סטייק סינטה פרוס דק
  • 1 כוס ציר בשר
  • 1/2 כוס רוטב סויה דל נתרן
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 1 כף שמן שומשום
  • 4 שיני שום, טחונות
  • 4 כפות קורנפלור
  • 4 כפות מים
  • 1 ראש ברוקולי, לחתוך לפרחים

הכנה

  1. בסיר בישול מערבבים יחד את ציר הבשר, רוטב הסויה, הסוכר החום, שמן השומשום, והשום. מוסיפים את רצועות הבשר, מכסים עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה במשך 4 שעות.
  2. לאחר 4 שעות, מערבבים יחד את הקורנפלור והמים בקערה קטנה (שלא יהיו גושים), יוצקים לתוך הסיר ומערבבים היטב. מוסיפים את הברוקולי ומערבבים בעדינות. מכסים עם מכסה ומבשלים 30 דקות נוספות עד לעיבוי הרוטב.
  3. מגישים ליד אורז לבן חם. בתאבון!

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

טוען...