מתכון זה הוא בעצם חטא על חטא, כדורי שוקולד מצופים בשוקולד. לפירורי העוגיות ניתן להשתמש במבחר כיד הדמיון הטובה:
עוגיות אוראו, ביסקוויטים פתי בר, עוגיות חמאה או מה שעולה על רוחכם
מרכיבים:
- 25 עוגיות אוראו / ביסקויטים או עוגיות חמאה
- 20 גרם גבינת שמנת
- 300 גרם שוקולד חלב
- סוכריות לקישוט
הכנה
- טוחנים את העוגיות.
- מוסיפים לעוגיות את גבינת השמנת ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה.
- קורצים כדורים קטנים מהתערובת, מסדרים על תבנית ומקפיאים למשך כ-20 דקות או עד להקשחה.
- ממיסים את השוקולד בבן מארי או במיקרו בפולסים עדינים על מנת שלא יישרף.
- טובלים את הכדורים בשוקולד, מסדרים על משטח ומפזרים מעל סוכריות
- מצננים אותם עד להתקשות השוקולד
- מגישים קר – בתאבון!
0 תגובות