פליני 161×600
160x600WEBTHENET
היום: 30/04/2025 שעה: 12:08
סיינס מדיה 970X60
BURAK

עוף חמוץ-מתוק

מנה חזה עוף חמוץ מתוק טעים במיוחד וקל להכנה
מתאים לארוחת צהריים או ערב.

רבע שעה הכנה ויש לכם חזה עוף בטמפורה ברוטב חמוץ מתוק! מומלץ מאוד.

מרכיבים:

  • 1 קילו חזה עוף ללא עור וללא עצמות חתוך לקוביות
  • מלח ופלפל
  • ½ כוס קורנפלור
  • 2 ביצים טרופות
  • שמן לטיגון

 

לרוטב:

  • 1 כף שמן
  • ½ כף שום כתוש
  • 1 פלפל, חתוך לקוביות
  • ¾ כוס חומץ תפוחים
  • 1 כף רוטב סויה
  • ¼ כוס קטשופ
  • ½ כוס סוכר

 

לקישוט:

  • בצל ירוק קצוץ
  • שומשום

הכנה

  1. לוקחים את חזה העוף, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. מכניסים לקער את הקורנפלור ומערבבים עד לכיסוי מלא של כל החתיכות. בקערה נפרדת טורפים את הביצים. טובלים א חזה העוף בביצה הטרופה ומטגנים עד להזהבה, שמים על מגבת נייר להספגת עודפי השמן ומניחים בצד.
  2. במחבת גדולה, מחממים שמן ומטגנים את השום.
  3. מוסיפים את הפלפל, החומץ, רוטב הסויה, הקטשופ והסוכר ומביאים לרתיחה.
  4. כאשר הרוטב מעובה, מוסיפים את העוף המטוגן ומקפיצים מעט.
  5. מקשטים עם בצל ירוק קצוץ ושומשום. מגישים עם אורז. בתאבון!

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

טוען...