היום: 30/04/2025 שעה: 20:10
BURAK
סיינס מדיה 970X60

לחתוך בצל בקלות מבלי לחתוך את האצבעות

כמעט כל תבשיל טוב מתחיל בחיתוך בצל.. .העניים דומעות.. האף שורף והבצל מתפזר לכל עבר…
לפניכם מסרק קטן שעושה את חיתוך הבצל קל מתמיד

בדקו כי המסרק נוח לאחיזה  ושיניי המסרק עשויות מפלדה חזקה.

הניחו את הבצל על קשר החיתוך וקלפו אותו.
אם ברצונכם לחתוך את הבצל לטבעות,  פשוט נעצו את שיני המסרק בתוך הבצל וחיתכו בן שיניו .
לאחר מכן הסירו את המסרק  וחלקו את הבצל לטבעות .
אם ברצונכם לקצוץ את הבצל לחתיכות קטנות , חצו את הבצל ונעצו את המסרק .
חיתכו שוב בין שיני המסרק ולאחר מכן חיתכו משני צדדיו מבלי להסיר עדיין את המסרק.
החיתוך קל ופשוט.. הבצל לא מחליק מהסכין ולא מתפזר ואתם שומרים על האצבעות כמה שיותר רחוק.
תוכלו להשתמש במסרק לחיתןך ירקות נוספים כמו מלפפון עגבניה או כל רק שתבחרו.
אם אתם מארחים ורוצים פרוסות לימון, פשוט נעצו את הסכין בתוכו וחיתכו את הלימון בין שיניי המסרק.

מקווים שנהניתם מהטיפ המדליק הזה ובפעם הבאה שתתחילו לבשל חיתכו את הבצל בקלות ושמרו על האצבעות שלכם שלמות.

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

טוען...