מנה חזה עוף חמוץ מתוק טעים במיוחד וקל להכנה
מתאים לארוחת צהריים או ערב.
רבע שעה הכנה ויש לכם חזה עוף בטמפורה ברוטב חמוץ מתוק! מומלץ מאוד.
מרכיבים:
- 1 קילו חזה עוף ללא עור וללא עצמות חתוך לקוביות
- מלח ופלפל
- ½ כוס קורנפלור
- 2 ביצים טרופות
- שמן לטיגון
לרוטב:
- 1 כף שמן
- ½ כף שום כתוש
- 1 פלפל, חתוך לקוביות
- ¾ כוס חומץ תפוחים
- 1 כף רוטב סויה
- ¼ כוס קטשופ
- ½ כוס סוכר
לקישוט:
- בצל ירוק קצוץ
- שומשום
הכנה
- לוקחים את חזה העוף, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. מכניסים לקער את הקורנפלור ומערבבים עד לכיסוי מלא של כל החתיכות. בקערה נפרדת טורפים את הביצים. טובלים א חזה העוף בביצה הטרופה ומטגנים עד להזהבה, שמים על מגבת נייר להספגת עודפי השמן ומניחים בצד.
- במחבת גדולה, מחממים שמן ומטגנים את השום.
- מוסיפים את הפלפל, החומץ, רוטב הסויה, הקטשופ והסוכר ומביאים לרתיחה.
- כאשר הרוטב מעובה, מוסיפים את העוף המטוגן ומקפיצים מעט.
- מקשטים עם בצל ירוק קצוץ ושומשום. מגישים עם אורז. בתאבון!
0 תגובות