עוגת שחיתות מטוגנת רוית שוקולד
נשאר רק להתענג על הטעם וללקק את האצבעות
מרכיבים:
- 3 כוסות קמח
- 1/4 כוס סוכר
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 1/2 כפית מלח
- 2 כוסות חלב
- 3 ביצים
- 1 ליטר שמן בישול (עדיפות לקנולה)
- 1 כוס מיני מרשמלו
- 1 כוס שוקולד צ'יפס
הכנה
- מחממים שמן במחבת עמוקה.
- בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפיה ומלח.
- באיטיות יוצקים את החלב והביצים לקערת היבשים – מערבבים או מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתוך בקבוק קטשופ נקי או כלי ייעודי ליציקת תערובות.
- בכל פעם יוצקים חלק מהבלילה לתוך השמן החם ליצירת שורה עם צורה ומטגנים למשך כ-30 שניות מכל צד.
- מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
- מניחים בערימה את הכל במחבת ייעודית לתנור, שופכים מעל את המרשמלו והשוקולד צ'יפס.
- צולים בתנור למשך מספר דקות עד להשחמה של המרשמלו.
- בתאבון!
0 תגובות