מכינים קדירת בשר שמתפרק למגע המזלג בגלל הבישול הארוך …
אומנם זה דורש סבלנות אבל בהחלט שווה את התוצאה
מרכיבים:
- 2 ק"ג סטייק סינטה פרוס דק
- 1 כוס ציר בשר
- 1/2 כוס רוטב סויה דל נתרן
- 1/4 כוס סוכר חום
- 1 כף שמן שומשום
- 4 שיני שום, טחונות
- 4 כפות קורנפלור
- 4 כפות מים
- 1 ראש ברוקולי, לחתוך לפרחים
הכנה
- בסיר בישול מערבבים יחד את ציר הבשר, רוטב הסויה, הסוכר החום, שמן השומשום, והשום. מוסיפים את רצועות הבשר, מכסים עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה במשך 4 שעות.
- לאחר 4 שעות, מערבבים יחד את הקורנפלור והמים בקערה קטנה (שלא יהיו גושים), יוצקים לתוך הסיר ומערבבים היטב. מוסיפים את הברוקולי ומערבבים בעדינות. מכסים עם מכסה ומבשלים 30 דקות נוספות עד לעיבוי הרוטב.
- מגישים ליד אורז לבן חם. בתאבון!
0 תגובות